**PRENAJATÉ** NA PRENÁJOM 2-IZBOVÝ BYT NITRA / NOVOSTAVBA / ZARIADENÝ / GARÁŽOVÉ STÁTIE
Cena:
650,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Nedbalova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Cena za energie: 110
 
Cena za energie: 110
Podlahová plocha: 52 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 230806225
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PRENAJATÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na prenájom moderne zariadený 2 - izbový byt, v novostavbe bytového komplexu v Nitre. Byt sa nachádza na 2.poschodí bytového domu. Výmera bytu je 52 m2 a jeho súčasťou je aj balkón a dve (!) garážové státia v suteréne bytového domu. Je vhodný pre jednotlivca, prípadne pár.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou, samostatná spálňa, kúpeľňa s klasickou vaňou a wc- Je orientovaný na južnú a severnú stranu.

Bytový dom je zateplený, v celom byte sú osadené plastové okná s trojsklom, podlahové kúrenie s vlastnou reguláciou a plávajúce podlahy. Byt je veľmi vkusne zariadený novým moderným nábytkom a prenajíma sa aj so spotrebičmi (varná doska, rúra na pečenie, umývačka riadu, chladnička kombinovaná s mrazničkou, práčka).

Byt sa nachádza v tichej lokalite, v bezprostrednej blízkosti je dostupná kompletná občianska vybavenosť: potraviny, pošta, materská škôlka, základná škola, zástavka MHD.

Cena prenájmu vrátane energií a jedného garážového státia je: 650 Eur mesačne (druhé garážové státie po dohode za príplatok). Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza 1 mesačné nájomné + 1 mesačný depozit.

Byt je voľný od 1.3.. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.